АТ "Слов'янські шпалери - КФТП"

Код за ЄДРПОУ: 00278876
Телефон: (04657) 2-13-39
e-mail: stock@slav-oboi.pat.ua
Юридична адреса: вул. Передзаводська, буд. 4, м. Корюківка, Корюківський р-н, Чернігівська обл., 15300
 
Дата розміщення: 30.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 28.04.2017
Кворум зборів** 82.274
Опис Загальнi збори скликанi за iнiцiативою Наглядової ради згiдно чинного законодавства.
Перелiк питань, що розглядалися на цих загальних зборах (порядок денний):
1. Обрання членiв лiчильної комiсiї, включаючи голову, передача депозитарнiй установi повноважень лiчильної комiсiї.
2. Прийняття рiшень з питань порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв, обрання головуючого та секретаря загальних зборiв акцiонерiв, затвердження регламенту загальних зборiв акцiонерiв.
3. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової ради за 2016 рiк.
4. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Генерального директора за 2016 рiк.
5. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Ревiзiйної комiсiї за 2016 рiк. Затвердження висновку Ревiзiйної комiсiї за пiдсумками перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2016 рiк.
6. Затвердження рiчного звiту (рiчної фiнансової звiтностi) Товариства за 2016 рiк.
7. Розподiл чистого прибутку 2016 року.
8. Прийняття рiшення про припинення повноважень членiв Наглядової ради.
9. Обрання членiв Наглядової ради.
10. Затвердження умов цивiльно-правових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Наглядової ради. Обрання особи, яка уповноважується на пiдписання цивiльно-правових договорiв (контрактiв) з ними.

Осiб, що подавали пропозицiї до перелiку питань порядку денного, не було. Збори вiдбулися. Результати розгляду питань порядку денного вiдповiдно:

1. Передати депозитарнiй установi - Публiчному акцiонерному товариству «Полiкомбанк» повноваження лiчильної комiсiї рiчних загальних зборiв акцiонерiв Товариства згiдно укладеного договору про надання послуг при проведеннi загальних зборiв акцiонерiв вiд 10.03.2017 № 11-16/22.
2. Обрати Шолома Сергiя Васильовича головуючим на рiчних Загальних зборах акцiонерiв Товариства. Обрати Кугук Iрину Iванiвну секретарем зборiв. Затвердити спосiб засвiдчення бюлетенiв для голосування, регламент проведення зборiв: для доповiдi з питань порядку денного надавати до 20 хвилин; на обговорення (виступи, питання) – до 5 хвилин на одну особу.
3. Затвердити звiт Наглядової ради за 2016 рiк.
4. Затвердити звiт Генерального директора за 2016 рiк.
5. Затвердити звiт Ревiзiйної комiсiї за 2016 рiк. Затвердити висновок Ревiзiйної комiсiї за пiдсумками перевiрки фiнансово – господарської дiяльностi Товариства за 2016 рiк
6. Затвердити рiчний звiт Товариства за 2016 рiк
7.Чистий прибуток в сумi 180108 тис. грн., отриманий за результатами дiяльностi Товариства у 2016 роцi, не розподiляти. Дивiденди за 2016 рiк по простих акцiях Товариства не виплачувати.
8. Припинити повноваження членiв Наглядової ради: Бондар Анатолiй Олександрович – голова, Приходько Леонiд Васильович – секретар, Бондар Олександр Анатолiйович, Шолом Сергiй Васильович, Бондар Олена Анатолiївна.
9. Обрати членiв Наглядової ради: Бондар Анатолiй Олександрович, Приходько Леонiд Васильович, Бондар Олександр Анатолiйович, Шолом Сергiй Васильович, Бондар Олена Анатолiївна (кумулятивне голосування)
10.Затвердити умови цивiльно-правових договорiв (контрактiв), що укладатимуться з членами Наглядової ради (проекти договорiв (контрактiв) додаються). Уповноважити Генерального директора пiдписати цивiльно-правовi договори (контракти) з членами Наглядової ради.

Збори скликанi за iнiцiативою Наглядової ради. Вiдбулися. Рiшення прийнятi



___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 17.11.2017
Кворум зборів** 82.274
Опис Загальнi збори скликанi за iнiцiативою Наглядової ради згiдно чинного законодавства.
Перелiк питань, що розглядалися на цих загальних зборах (порядок денний):
1. Обрання членiв лiчильної комiсiї, включаючи голову, передача депозитарнiй установi повноважень лiчильної комiсiї.
2. Прийняття рiшень з питань порядку проведення загальних зборiв акцiонерiв, обрання головуючого та секретаря загальних зборiв акцiонерiв, затвердження порядку та способу засвiдчення бюлетенiв для голосування, затвердження регламенту загальних зборiв акцiонерiв.
3. Прийняття рiшення про змiну типу товариства.
4. Прийняття рiшення про змiну найменування Товариства.
5. Внесення змiн до Статуту Товариства.
6. Внесення змiн до положень Товариства про Загальнi збори акцiонерiв, Наглядову раду, Ревiзiйну комiсiю.

Збори вiдбулися. Прийнятi вiдповiднi рiшення:
1. Передати депозитарнiй установi - Публiчному акцiонерному товариству "Полiкомбанк" повноваження лiчильної комiсiї цих позачергових загальних зборiв акцiонерiв Товариства на пiдставi укладеного договору.
2. Обрати головуючим на загальних зборах акцiонерiв Шолома Сергiя Васильовича, секретарем зборiв - Кугук Iрину Iванiвну.
Голосування з усiх питань порядку денного проводиться з використанням бюлетенiв для голосування, виданих учасникам зборiв пiд час проведення реєстрацiї. Порядок та спосiб засвiдчення бюлетенiв для голосування наступний: кожний надрукований на офiсному паперi на лазерному принтерi бюлетень засвiдчується пiд час проведення реєстрацiї акцiонерiв для участi у зборах пiдписом голови реєстрацiйної комiсiї та вiдповiдною печаткою депозитарної установи - Публiчного акцiонерного товариства "Полiкомбанк", якiй передано за договором повноваження реєстрацiйної комiсiї.
Для доповiдей з кожного питання порядку денного надавати до 10 хвилин на одну особу, на обговорення (виступи, питання) - до 5 хвилин на особу.
3. Прийняти рiшення про змiну типу товариства з публiчного на приватне акцiонерне товариство.
4. Прийняти рiшення про змiну найменування товариства з Публiчного акцiонерного товариства "Слов’янськi шпалери - КФТП" на Приватне акцiонерне товариство "Слов’янськi шпалери - КФТП". Новим скороченим найменуванням товариства є АТ "Слов’янськi шпалери - КФТП".
Новим найменуванням товариства росiйською мовою є Частное акционерное общество "Славянские обои - КФТБ". Новим скороченим найменуванням товариства росiйською мовою є АО "Славянские обои - КФТБ".
Новим найменуванням товариства англiйською мовою є Private Joint Stock Company "Slovyanski shpalery - KFTP". Новим скороченим найменуванням товариства англiйською мовою є JSC "Slovyanski shpalery - KFTP".
5. Затвердити змiни до Статуту Товариства, виклавши його у новiй редакцiї.
Доручити головуючому та секретарю загальних зборiв акцiонерiв пiдписати цей Статут Товариства у новiй редакцiї.
Уповноважити Одноралова Едуарда Леонiдовича (РНОКПП 2911312951) подати документи для державної реєстрацiї змiн до вiдомостей про юридичну особу, що мiстяться в Єдиному державному реєстрi юридичних осiб, фiзичних осiб - пiдприємцiв та громадських формувань, у тому числi змiн до установчого документа юридичної особи - Статуту Товариства у новiй редакцiї.
6. Затвердити змiни до внутрiшнiх документiв Товариства, а саме: викласти у новiй редакцiї Положення про Загальнi збори акцiонерiв Товариства, Положення про Наглядову раду Товариства, Положення про Ревiзiйну комiсiю Товариства. Доручити головуючому та секретарю загальних зборiв акцiонерiв пiдписати цi внутрiшнi положення Товариства.

Збори скликанi за iнiцiативою Наглядової ради. Вiдбулися. Рiшення прийнятi


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.